Service op hoog niveau...

Bomen.nl kan de door u aangeschafte boom in geheel Europa leveren en plaatsen. Wij plaatsen bomen met speciale substraten en grondstoffen waardoor een optimale groei van de boom wordt gerealiseerd.

 

 

 

Jaarlijks onderhoud voor uw boom... 

Ook voor nazorg van uw aangeschafte boom bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen uw aanschafte boom in onze jaarlijkse onderhoudsronde meenemen zodat uw boom het best bijgevoed, gesnoeid en behandeld is. Zo zorgen wij ervoor dat uw boom er niet alleen vandaag, maar ook over tientallen jaren goed bijstaat.

  

 

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op...

Wilt u meer informatie over onze service diensten, neem dan vrijblijvend contact op met onze service afdeling. U kunt ons bereiken op onderstaand telefoonnummer en via onderstaand email adres.

 

Telefoon: 0031 (0) 478 642013

service@bomen.nl

 

 


Garantie

Bomen.nl geeft standaard 1 jaar garantie op bomen en planten. Uitgebreidere garantie tot en met 5 jaar mogelijk in combinatie met een onderhoudscontract. Vraag ons naar de mogelijkheden en voorwaarden.

 

Bezorging en plaatsing

Bij alle bestellingen (bij de Cash & Carry van Bomen.nl, per internet of telefonisch) kunnen wij de door u bestelde boom tegen een kleine meerprijs bij u thuis bezorgen. Ook is het mogelijk de boom door ons op professionele wijze te laten plaatsen. Vraag ons naar de mogelijkheden en bijbehorende kosten. 


Contactgegevens:

BotanicalGroup BV
De oude molen 10 (kantoor)
De oude molen 3b + 12 (voorraad)
5825 KA Overloon
Nederland
tel: 0031(0)478642013

Openingstijden:

Ma t/m vr: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00

Contact met Bomen.nl

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 0478-642013 of vul het contactformulier in.Bomen.nl is onderdeel van BotanicalGroup BV