Beplantingsplan op maat

Het ontwerpen en aanleggen van een tuin is maatwerk en niet altijd even makkelijk. Om u hiermee te helpen hebben we een tuinarchitect die de kennis en ervaring heeft om een beplantingsplan te ontwikkelen naar uw wensen. Wanneer onze tuinarchitect het beplantingsplan voor u heeft ontworpen en bomen.nl levert de bomen en planten dan krijgt u het beplantingsplan van ons gratis.

 

Tevens kan onze tuinarchitect uw gehele tuin ontwerpen. Ook een onderhoudsplan nadat de tuin is opgeleverd behoort tot de mogelijkheden. De bomen en planten in uw tuin zijn de belangrijkste sfeermakers en vormen uw tuin. Doordat iedere tuin specifieke kenmerken heeft en het praktisch allemaal moet kloppen kunnen wij op afstand geen beplantingsplan maken.

 

 

Werkwijze:

Indien u geïnteresseerd bent neemt u contact met ons op en maakt u een afspraak met de tuinarchitect bij bomen.nl. Onze tuinarchitect geeft u een rondleiding over onze kwekerij en laat u zien wat de mogelijkheden zijn. In een gesprek met onze tuinarchitect zullen uw wensen worden doorgenomen en zal al snel een goed beeld ten aanzien van uw nieuwe tuin ontstaan.

Voor het kennismakingsgesprek zouden we het zeer op prijs stellen wanneer u  de volgende informatie mee neemt:

 

-          Eventueel plattegrond

-          Foto’s huidige situatie

-          Eventuele eisen

 

Hierna zal onze tuinarchitect een vervolgafspraak maken bij u thuis. Dit is zeer belangrijk voor de beeldvorming en de realisatie van het beplantingsplan.

Na deze stappen ligt er een afgewogen beplantingsplan en zal dit persoonlijk met u doorgesproken worden.

 

 

Om het kennismakingsgesprek aan te vragen kunt u gebruik maken van onderstaand invulformulier.

 

Dhr. Mevr.Stuur een kopie van dit bericht ook naar mijzelf.
Contactgegevens:

BotanicalGroup BV
De oude molen 10 (kantoor)
De oude molen 3b + 12 (voorraad)
5825 KA Overloon
Nederland
tel: 0031(0)478642013

Openingstijden:

Ma t/m vr: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00

Contact met Bomen.nl

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 0478-642013 of vul het contactformulier in.Bomen.nl is onderdeel van BotanicalGroup BV